Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Welke JBL partybox kan ik het beste huren?

Zonder muziek is er geen feestje, maar hoe bepaal je nu welke JBL-partybox je het beste kan huren? Partytentverhuur Den Bosch heeft dit voor jou uitgezocht. Wij verhuren drie verschillende soorten JBL-partyboxen, namelijk partybox 300, partybox 310 en partybox 710. Deze partyboxen tillen jouw feestje naar een hoger niveau. In dit blog lees je meer informatie over welke partybox het beste aansluit op jouw feestje. En hoe je een leuke avond organiseert met je vrienden en/of familie.

Huisfeestje met je vrienden

Zijn je ouders dit weekend niet thuis en nodig je al je vrienden uit? Dan is de JBL-partybox 300 de beste keus. Deze partybox heeft een muziekvermogen van 240W en is geschikt om in huis of in de tuin te gebruiken. Al je vrienden kunnen door de aansluiting van bluetooth verbinding maken met de partybox 300. Zo kunnen jullie genieten van een leuke avond en dansen op de afwisselende muziekgenres die er gedraaid worden.

JBL-Partybox-300-huren-Partytentverhuur-Den-Bosch

Muziek tijdens een poolparty

Heb je een zwembad in de tuin en geef je in je zomervakantie een poolparty voor al je vrienden? Dan adviseren wij je om een JBL-partybox 310 te huren. Tijdens de poolparty zijn er vast hapjes, drankjes en opblaasbare zwembadaccessoires aanwezig om er een leuke middag en/of avond van te maken. De partybox 310 is waterbestendig dus je hoeft je niet druk te maken dat de muziek uitvalt op deze spetterende avond. Op zomerse avonden is het nog lang licht, maar als het donker wordt kan de achtergrondverlichting van de partybox worden aangezet. De verlichting van de partybox danst mee op het ritme van de muziek en zorgt voor extra sfeer tijdens deze gezellige, zomerse avond.

Schoolfeest in de aula

Elk jaar worden er verschillende schoolfeesten georganiseerd, denk aan een kerstgala of aan een zomerfeest. De JBL-partybox 710 heeft een muziekvermogen van 800W en is geschikt voor de grotere feesten. Bij de verschillende thema’s die worden gehanteerd tijdens deze schoolfeesten kan er bijpassende muziek geluisterd worden via de partybox 710. Mochten er nog leerlingen of docenten willen optreden tijdens het schoolfeest kunnen ze hun microfoon en/of muziekinstrument op de partybox aansluiten. Hoe leuk is dat!

 

 

 

 

 

 

Heeft u nog vragen over de JBL-partyboxen of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice.

 

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@partytentverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36