Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Nieuwe producten bij Partytentverhuur Den Bosch

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wat kunt u allemaal verwachten van ons?

Uitbreiding aanbod tenten.

De stretchtent, die in maar liefst drie verschillende maten beschikbaar wordt: 6.5×6.5, 6.5×10 en 10×15 meter, met indien gewenst een fraaie houten vloer. Een prachtige tent voor een romantisch huwelijk of een heerlijk zomerfeest. Dit Nederlands product is voorzien van een brandveiligheidscertificaat en 100% waterdicht dankzij de dubbele coating. We bouwen de tent altijd voor u op, en kunnen de hele inrichting en catering voor onze rekening nemen.

Naast de stretchtent komt er een grotere pagodetent in het assortiment, namelijk de 5×5. Net wat groter dan de 4×4, en ook deze is gemaakt van sterk en dik PVC. Pagodetent 5×5

Uitbreiding catering/eten.

Speciaal voor in de (na)zomer, de BarrelQ bbq/vuurton. Gemaakt van een groot olievat, en nadat er genoten is van een goed stuk vlees (wat geleverd kan worden door onze cateraar), maakt u er in een handomdraai een vuurton van. BarrelQ

Nieuw product: springkussens.

Ook aan de kleintjes wordt gedacht, vanaf heden zijn er ook een aantal springkussens te huren bij ons. We bieden een 4×3 met dak aan, die dankzij het kleine formaat nog prima op een oprit past, en een 6×6, die wat meer ruimte nodig heeft. Bekijk hier al onze springkussens!

Verhuizen.

Aangezien de huidige locatie te klein geworden is beginnen we deze week met de verhuizing naar een nieuwe locatie, gelegen aan de Ertveldweg 29, op het terrein van Coreworks. Daar betrekken we een ruim 2x zo grote loods zodat er voorlopig geen ruimtegebrek is. Vanaf 1 maart openen we daar de deuren.

 

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@partytentverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36