Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Nieuwe eigenaar Springkussenverhuur Den Bosch

Vanaf heden heeft Springkussenverhuur Den Bosch een nieuwe eigenaar. Partytentverhuur Den Bosch, al zes jaar actief in de regio, neemt de vestiging over. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er veel vraag is naar de combinatie van partymaterialen met springkussens en daarom lijkt ons dit een mooie aanvulling op het uitgebreide assortiment van Partytentverhuur Den Bosch.

Zoekt u een tent, bar, bbq, koelkast, bierfust, verwarming, tentvloer, glaswerk, licht en geluid of een wedding chair, dan bent u bij Partytentverhuur Den Bosch aan het juiste adres. Zoekt u een springkussen, stormbaan of een spelletje, dan kunt u terecht bij Springkussenverhuur Den Bosch. Beide bedrijven zijn gevestigd onder hetzelfde dak aan de Ertveldweg in Den Bosch, vlakbij de Brabanthallen.

Ook bij Springkussenverhuur Den Bosch kunt u volledig ontzorgd worden. Indien gewenst leveren en plaatsen wij het kussen, mocht u begeleiding nodig hebben dan valt dat ook te realiseren.

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen met info@partytentverhuur-denbosch.nl, info@springkussenverhuur-denbosch.nl, of bellen met 06-36120412. Een appje sturen naar dat nummer kan ook, wij geven dan zo snel mogelijk een reactie.

Kijk hier naar ons assortiment kussens en spelletjes

Hier vindt u al onze partymaterialen

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@partytentverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36