Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

In de vakantie zal onze service een klein beetje ingeperkt worden. Wij blijven op één week na (het weekend van 3/4/5 augustus) gewoon geopend, maar het dan helaas niet mogelijk om bij u als klant op te komen bouwen. Bezorging zal in 99% van de gevallen wel kunnen, dus mocht u een (grote) order plaatsen die u niet zelf af kunt halen dan zal het geen probleem zijn om alles bij u te komen bezorgen. Daarnaast blijven wij uiteraard telefonisch en per mail bereikbaar.

Houdt u er wel rekening mee dat we alleen maar op afspraak geopend zijn en dat het afhalen (donderdagmiddag van 17-00 tot 18.00 uur) en het retourneren (maandagmiddag van 17.00 – 18.00 uur) mogelijk is? En dat dit pas gebeurt nadat u een order geplaatst heeft en deze vervolgens door beide partijen bevestigd wordt? In overleg is er altijd wat te regelen, maar dat zijn in principe de tijden dat wij u kunnen ontvangen.

Na de zomervakantie zijn we weer terug met een aantal leuke en smakelijke updates…meer daarover in de nieuwsbrief die na de vakantie verschijnt.

Na de vakantie is het altijd enorm druk, de eerste twee weekenden van september zitten al behoorlijk volgeboekt, het derde weekend is het Burendag dus wees op tijd met reserveren mocht u in die periode een feest gepland hebben staan.

Partytentverhuur Den Bosch wenst al haar klanten een fijne zomervakantie!

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@partytentverhuur-denbosch.nl
Ertveldweg 29
5231 XA, ‘s-Hertogenbosch
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36