Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een geslaagd kinderfeestje organiseer je zo!

Is je kind of een van je kinderen binnenkort jarig? Organiseer dan een leuk feestje voor ze! Nodig de vaste klasgenootjes uit en/of vriendjes en vriendinnetjes van het sportteam of de scouting bijvoorbeeld. Hoe je een geslaagd kinderfeestje organiseert? Lees snel meer in onderstaand artikel!

Themafeest

Kinderen vinden het altijd erg leuk om zich te verkleden en hebben vast een bepaalde lievelingsfilm of interesse waar een thema uit voort kan komen. Hoe je een passend thema vind? Kijk naar de leeftijd, interesse en de uitgenodigde kinderen (zo kan een prinsessenfeest leuk zijn, maar niet als er ook veel jongetjes komen). De uitnodigingen moeten op tijd worden verstuurd, zo’n vier tot zes weken van tevoren en het thema duidelijk aangeven. Zo kunnen de ouders zich voorbereiden en de kinderen zich alvast verheugen!

Knutselen

Als je de kinderen lekker bezig wilt houden en met een leuk zelfgemaakt schilderij, pennenbakje of iets dergelijks naar huis wilt sturen, is knutselen ideaal. De kinderen zijn zo lekker creatief bezig en vermaken zich voor een langere tijd. Zorg dat je een geschikte tafel hebt om te knutselen of huur een partytafel of biertafel, beide zijn zeer geschikt door hun langwerpige vorm. Er kan gemakkelijk plaats worden genomen en de biertafel biedt gezellige bankjes waar de kinderen lekker samen aan kunnen zitten.

Verkleedfeestje

Er kan ook gekozen worden voor een algemeen verkleedfeestje. Zo kunnen de kinderen zelf verkleed gaan als hun idool, held of favoriete filmpersonage. Tijdens een verkleedfeestje kunnen de kinderen zich blijvend verkleden en andere rollen aannemen. Leg dit vooral vast om leuke herinneringen, gezelligheid en de gekste outfit combinaties vast te leggen.

Springkussen

Tijdens een kinderfeestje moet er genoeg georganiseerd worden zodat de kinderen zich kunnen vermaken. Denk aan een springkussen, dit zorgt gegarandeerd voor een geslaagd kinderfeestje! De kinderen kunnen zich hier namelijk uren op vermaken en lekker rondspringen met z’n allen. Springkussens kunnen in de leukste thema’s worden gehuurd.

Daarnaast is het belangrijk dat er genoeg eten en drinken is, vraag van tevoren aan de ouders of er eventuele allergieën zijn. Kijk naar drinken zonder prik en eventueel met prik als hier toestemming voor is (volledig afhankelijk van de leeftijd). Lekkere snoepjes zoals spekjes, Skittles of Smarties, maar ook nep friet zakjes met blokjes kaas en dergelijke zijn geschikt voor een kinderfeestje. Maak gerust ook zelf iets met de kinderen zoals een zelf versierde cupcake of pannenkoek. Als deze er leuk uitziet zal het gegarandeerd gegeten worden!

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@partytentverhuur-denbosch.nl
Ertveldweg 29
5231 XA, ‘s-Hertogenbosch
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36