Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Feestmaterialen huren? Bekijk onze mogelijkheden

Bij het organiseren van een feest of evenement heb je verschillende soorten feestmaterialen nodig. Wellicht heb je al een deel in huis, maar wat nog mist ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bezitten over een ruim aanbod aan feestmaterialen die te huur is om een succesvol feest te organiseren. Welke en hoeveel feestmaterialen je nodig hebt is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het feest. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ter inspiratie hebben we er een aantal voor je op een rij gezet.

Partytenten huren

Geef je een feest, maar heb je geen zin dat heel je huis de volgende dag schoongemaakt moet worden? Dan is het huren van een partytent de voordeligste optie. Wij hebben een breed assortiment aan partytenten in verschillende vormen en formaten om uit te kiezen die aansluit bij jouw soort feest. Als je een feest in de achtertuin houdt, maar is je achtertuin niet heel groot? Kies dan voor de partytent 3×3 meter, dit is de kleinste formaat in ons assortiment en er passen zo’n 15 personen in. Ons grootste formaat gaat tot 12 bij 12 meter. Bekijk hier al onze mogelijkheden voor het huren van partytenten.

Partytent 3x3 meter

Geluidsinstallatie huren

Wat vrijwel het onmisbare is op een feest of evenement, is de muziek. Het creëert sfeer en gezelligheid. Op zoek naar muziek van hoge kwaliteit? Je hebt twee verschillende mogelijkheden met keuze uit een geluidsinstallatie en een JBL partybox. Bij de geluidsinstallatie gaat het om een mobiele luidspreker. Daarnaast krijg je twee draadloze microfoons meegeleverd, ideaal voor wanneer iemand een speech wil houden of voor karaoke. Je hebt ook de mogelijkheid om muziek af te spelen via een mobiele telefoon of laptop dankzij de bluetooth. Bij interesse bekijk je hier de geluidsinstallatie. Wat dacht je van de partybox van JBL, ook bij deze optie staan wij garant voor een hoge kwaliteit. Met ongeveer gelijke kenmerken als bij de geluidsinstallatie, heeft deze mobiele partybox ook LED verlichting. Daarnaast is deze partybox ook aan andere JBL speakers die draadloos zijn, te koppelen. Bij interesse bekijk je hier de JBL partybox.

Koelingen huren

Op een feest hoort natuurlijk ook versnaperingen en drankjes. Daarnaast is het wel zo handig om de drank goed koud te bewaren. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit verschillende koelingen die wij te huur aanbieden. Of je nu een koelkast of voor een bar met koeling wil gaan, wij hebben het. Je bekijkt hier onze koelingen.

Nu je een aantal mogelijkheden hebt kunnen bekijken, is het goed om te weten dat wij nog veel feestmaterialen hebben die te huur aangeboden worden. Als je benieuwd bent naar ons gehele assortiment, bezoek onze website van Partytentverhuur den Bosch. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@partytentverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36