Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een communiefeest organiseren? Hier volgen vijf tips

1) Een communiefeest is voor kinderen…

… en dus niet voor volwassenen! Een tot in de puntjes verzorgd viergangenmenu aan een fraai gedekte tafel is heel leuk voor volwassenen, maar uw zoon of dochter zal waarschijnlijk geen zin hebben in oesters of kaviaar. Stel het menu daarom altijd samen in overleg met de communicant en zorg dat niemand té lang aan tafel moet blijven zitten.

2) Een communiefeest zonder communiekorfje?!

Koninginnenhapjes en ijslammetjes kunnen natuurlijk perfect, maar waarom houdt u het niet eenvoudig? In de zomer is een lekkere barbecue simpel te realiseren. Partytentverhuur Den Bosch is u daar graag bij van dienst met onze fraaie RVS gas barbecues, buffettafels, klapstoelen, tafelrokken, stoelhoezen en koelkasten.

3) Een communiefeest thuis

Als u beslist om het feest thuis te organiseren, kijk dan eens naar onze partytenten. Van 3×3 tot 6×12 meter, er zit altijd wel een formaat tussen wat u in uw tuin kwijt kunt. Iedere tent is voorzien van een duidelijke handleiding en iedere tentpaal van gekleurd tape zodat het opzetten in een handomdraai geregeld is. Met wat vrolijk gekleurde feestverlichting erbij creëert u eenvoudig een gezellige sfeer in de tent.

4) Een communiefeest vol activiteiten

Als het mooi weer is, hebben kinderen weinig nodig om zich te vermaken op het communiefeest. Maar zorg altijd voor een plan b. Het kan, zeker in Nederland, ook in de zomer zomaar gaan regenen. Knutselen met klei, limonadeglazen beschilderen met glasverf of popjes maken uit zoutdeeg zijn beproefde activiteiten die al generaties lang hun succes hebben bewezen. Het geheel kan opgeluisterd worden met onze mobiele geluidsinstallatie, voorzien van statief, ingangen voor USB/SD kaartjes en twee microfoons, dus tijdens het schilderen en boetseren kan er gezellig meegezongen worden!

5) Een communiefeest om nooit te vergeten

Naast het gebruikelijke communiekaartje kunt u ook een zelfgemaakt aandenken meegeven aan alle kinderen. Hierbij kan gedacht worden eetbare souvenirs, zoals boterkoekjes of een cupcake die mooi verpakt is.

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@partytentverhuur-denbosch.nl
Ertveldweg 29
5231 XA, ‘s-Hertogenbosch
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36