Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

4x verschillende soorten feesttenten. Wij leggen ze uit

Ben je van plan om een feest te organiseren en heb je daarvoor een feesttent nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij, van Partytentverhuur Den Bosch hebben naast de standaard partytenten ook andere verschillende feesttenten om te huren. Afhankelijk van de omvang van het feest hebben wij een aantal verschillende mogelijkheden. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan verder!

Easy up tenten

De naam zegt het al, de easy up tenten zijn tenten die makkelijk op te zetten zijn. Deze feesttent staat namelijk binnen een paar minuten op. Je hoeft hem alleen maar uit te vouwen en de stokken in de gaten steken. Er zijn dan ook maar 2 personen nodig om deze feesttent op te zetten. We hebben in totaal 5 easy up tenten om uit te kiezen. Je hebt keuze uit verschillende formaten en kleuren. Deze feesttent is ideaal te gebruiken om als onderdak te dienen voor een bar met een aantal barkrukken. Interesse? Bekijk dan nu de easy up tenten.

Stertent

Ben je van plan om iets unieks te organiseren zoals een buiten trouwfeest? Dan is de stertent de perfecte keuze. Deze feesttent onderscheid zich volledig van de ‘normale’ partytenten die wij aanbieden. De stertent die wij verhuren heeft een diameter van maar liefst 14 meter. Wanneer je niet van plan bent om stoelen neer te zetten is er ruimte voor 135 mensen, wanneer je dit wel van plan bent is er ruimte voor ongeveer 70 personen. Houd er rekening mee dat je voor deze feesttent een tentvloer nodig zal hebben van 68 vierkante meter. Benieuwd naar hoe de tent eruit ziet? Bekijk dan nu de stertent.

Pagodetent

Voor een luxe uitstraling is de pagodetent de ideale keuze. Wij verhuren pagodetenten in de formaten 4×4 en 5×5. Deze feesttent heeft een wat stevigere constructie dan bijvoorbeeld de easy up tenten. Het unieke aan deze feesttent is dat het beschikt over een schuin dak en Franse vensters die zorgen voor een luxe uitstraling. Je hebt zelfs de mogelijkheid om op het dak een vlag te plaatsen. De pagodetent is 100% waterdicht en bestand tegen UV straling. Interesse? Bekijk dan nu de pagodetent.

Stetchent

Dan komen we nu aan bij de stretchtent. Deze tenten verhuren wij in de formaten 6,5×6,5 en 6,5×10 meter. Ben je van plan om een heel groot feest te houden? Dan hebben we de stretchtent zelfs in een formaat van 10×15. Deze stretchtenten zijn erg stevig en kunnen zelfs windkracht 8 weerstaan. Wanneer je bij ons een stretchtent huurt, zal deze feesttent geleverd worden met een brandveiligheidscertificaat (M2). Alle stretchtenten zijn daarnaast ook voorzien van een dubbele coating en dit betekent dat ze 100% waterdicht zijn. Interesse? Bekijk dan nu de stretchtent.

Tot slot: veel plezier!

Nu je weet welke mogelijkheden er zijn, hopen we dat we je hierbij hebben geholpen bij het maken van een keuze. Huur een partytent bij ons! Benieuwd naar ons gehele assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met je feest!

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@partytentverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36